ISO | Međunarodni Standardi

Eksterni Audit – Provera usaglašenosti

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Kako bi pomogli našim klijentima da reše današnje poslovne izazove, naši Auditori analiziraće vaš postojeći sistem i oceniti uskladjenost sa zahtevima standarda.

Naša preporuka je da pre formalne ocene usaglašenosti sistema – sertifikacije, iskoristite mogućnost AUDIT TIMA koji će na Vaš zahtev izvrši pred pregled uskladjenosti procesa sa zahtevima standarda i pomoći Vam (ako je to potrebno) u identifikaciji područja koje je potrebno prilagoditi za pozitivnu ocenu suklađenosti i postizanje sertifikata.

Uz našu pomoć pruža Vam se mogućnost da svoje procese – Sertifikujete od strane Medjunarodno priznatog tela, i dobijete međunarodno priznat ISO Sertifikat,  što Vam pruža dodatnu sigurnost za vašu organizaciju jer su sertifikati koje ćete da posedujete medjunarodno priznati i nepristrasni. Ovakva potvrda – sertifikacija smanjuje rizik poslovanja, i predstavlja prednost prilikom odlučivanja za vas i vaše klijente, a naša stručnost i implementirano znanje doneće vam dodatno poverenje kod klijenata.